Singelresor

Har du lust att ge dig ut i världen men inte att resa ensam? Är du sugen på att träffa någon ny men inte att dejta över nätet? Då kan en singelresa vara något för dig som ett kul sätt att slå flera flugor i en smäll!

Det finns två olika typer av singelresor: den där du helt enkelt reser på egen hand eller den där du reser i en grupp med andra singlar. Utomlands är det sistnämnda ett ganska gammalt koncept men i Sverige är det fortfarande relativt nytt. Det är dock på väg att bli populärt även här.

När du reser på en singelresa kan du välja mellan olika former av aktiviteter. Vissa föredrar mycket sociala varianter där det organiseras middagar, drinksammankomster och danser. Andra tycker bättre om att göra en aktivitet i grupp, exempelvis att gå på vandringar eller att spela bridge, och därmed låta kontakterna bildas mer organiskt. Oavsett vad du föredrar så är resan inte uteslutande till för att träffa potentiella partners utan är också ett kul tillfälle att få komma till nya platser i världen. Om du sedan kommer hem med en ny kärlek är det så klart en extra bonus!

Previous article

Jobba som reseledare