Glöm inte packa ner jackan på solsemestern

Även när du ska åka iväg på solsemester till ett varmare land så vet du inte alltid när vädrets makter kan slå om. I det finaste väder kan det helt plötsligt börja regna. Därför ska du alltid packa med en jacka eller en trenchcoat som håller dig varm om det börjar blåsa eller regna. Dessutom är en trenchcoat bra att plocka fram när du kommer hem till Sverige igen och vädret här är annorlunda än i soliga Spanien.

Satsa på snygga och prisvärda trenchcoats från NA-KD

Om du inte redan äger en trench så ska du passa på att köpa en innan du åker på semester på den stora resan utomlands. I kategorin trenchcoats från NA-KD kan du hitta riktiga guldkorn och fynd. Dessutom är en trenchcoat ett året-runt-plagg som passar lika bra höst och vår som sommar och en mild vinterdag beroende på var du är. Satsa på en beige eller ljusgrå trenchcoat under den ljusa årstiden och en svart på höst och tidig vårvinter. Svarta trenchcoats från NA-KD passar också till lite mer seriösa tillfällen som en fest eller en begravning.

Vad ska man packa ner på solsemestern?

En jacka eller en trenchcoat är faktiskt ett av de viktigaste plaggen så att du har den när du flyger mot ditt resmål eller blir kall framåt kvällen. Utöver ytterkläder får du naturligtvis inte glömma bort badkläderna. Ta gärna med dig ett par olika att byta med.

Ska du ut och festa mycket eller mest ligga på stranden och gå ut och äta med vänner eller familj? Ta med dig casual kläder som jeans, ett par snygga långbyxor eller en klänning och kjolar och toppar. Glöm inte heller ett par finare skor med klack eller ett par flats.

Tänk på att packa smart, framför allt om du ska flyga. Reser du med vanligt handbagage eller kommer du att checka in väskan? Ju mindre du kan ta med dig desto mer måste du planera för din packning. Reser du långt bör du checka in ditt bagage och också göra utrymme för eventuella saker du vill köpa på plats.

Trender inom turism