Turista i Sverige

Det blir alltmer populärt med hemester och den svenska sommaren lockar fler och fler turister, såväl inhemska som turister från när och fjärran. Sommarstugetrenden bara växer, men många har upptäckt att det kan vara minst lika mysigt att turista i Sverige under vinterhalvåret.

Den stora frågan turister ställer sig när de anländer till stugan är hur mycket kostar en säck ved? – och hur får jag tag på så mycket ved som behövs? De flesta turister behöver dock inte bekymra sig över dessa frågor eftersom uthyraren står för lösningen på problemet. Om du själv äger stugan ligger det dock i ditt intresse att ställa dig frågan hur mycket kostar egentligen en säck ved?

Är det dyrt med ved?

Det finns en hel del frågor att ta ställning till om du hyr ut boende till turister, särskilt under vinterhalvåret då stugan behöver värmas upp. Det finns naturligtvis boende med mer moderna uppvärmningsalternativ, men många turister älskar att det finns en öppen spis i stugan. När det gäller var du kan hitta ved är det smart att vara ute i god tid. Förvaringen är det minsta problemet och du hittar prisvärda vedsäckar på kellfri.se. Här hittar du också praktiska maskiner som vedklyvar och vedkapar. Det mesta du behöver till allt praktiskt som rör stugan hittar du hos Kellfri. Priserna på ved har dock stigit rejält under den senaste tiden, på grund av Rysslands krigande och de skenande elpriserna. Det bästa alternativet för dig som uthyrare är att se till att du har egen tillgång till ved, eftersom det kostar en del i drift att hålla igång uthyrningsstugorna.

För dig som turist är det bara att njuta av den svenska sommaren eller vintern och se till att du inte missar stugupplevelsen oavsett om du njuter av vinteraktiviteter eller sommarbad. Sverige är ett semesterparadis på grund av sin vackra natur.

Next article

Turist